Imperoc, de directe lijn met de mijn

Wij hebben een hecht partnership met 2 steengroeven uit Griekenland. Griekenland heeft als voordeel dat we met snelle levertijd flexibel binnen de EU kunnen inkopen. De kwaliteit is voor iedere steen perfect. Onze Griekse partners begrijpen haarfijn welke kwartsiet en overige steensoorten wij Nederlanders mooi vinden. De duurzame samenwerking met 2 steengroeven biedt een uitstekend fundament voor kwaliteit en service. Wij focussen ons op:

Directe verbinding met de mijn

Onze directe levering zonder tussenkomst van importeurs, groothandels of winkels zijn de basis voor scherpe prijzen, flexibiliteit en kwaliteit waarborg. Wij hoeven geen rekening te houden met belangen van derden. Daarbij zijn wij zeer content over de constante leveringkwaliteit uit de natuursteenmijnen.

Focus op stapstenen & flagstones

De keuze voor stapstenen en flagstones is geen commerciële beslissing. We houden er simpelweg van om artikelen te leveren waar wij enthousiast van worden. En zo is ons werk onze passie geworden.

Persoonlijk contact

Imperoc levert natuursteen door heel Nederland, België en Duitsland. Wij houden van persoonlijke contact en service. Wij komen graag met ons assortiment bij u langs zodat u de stapstenen bij de rest van uw tuin kunt passen. Daarnaast werken wij ook graag met partners zoals tuinarchitecten en hoveniers.