Stapstenen tips voor plaatsing

U wil lekker zelf aan de slag met de creatie van leuke paadjes met stapstenen. Losse stapstenen leggen op het gazon is niet lastig, voor sommigen wellicht wel zwaar. Daar gaat ook niet veel arbeidstijd in zitten. Oplossingen met vijvers, een stapstenen brug of grote projecten vragen meestal wel om een projectteam om de klus te klaren.

In tegenstelling tot het leggen van losse stapstenen vraagt een flagstones terras wel om vakmanschap, goed materieel en ervaring. Polygonale flagstones worden doorgaans gelegd in een bedje van cement. Dit vraagt om expertise. En er is geen tweede kans om de flagstones in een mooi patroon neer te leggen. Wij adviseren u om dit te laten leggen door een hovenier of bestrater. U kunt ook één van de partners van Imperoc vragen.

Wij adviseren om gebruik te maken van ervaren tegelzetters en hoveniers, klusjesmannen die regelmatig werken met flagstones. Het legt anders als reguliere terrastegels. Succes vereist vakmanschap, ervaring en goede materialen. Wij beschikken over vele contacten met hoveniers en stratenmakers. Voor goede contacten in uw regio kunt u het beste even het contactformulier invullen.